Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
ErotiTka

Szerelem, vagy üzlet?

erotitka szerelemTöbbször hallottam már pasiktól a megjegyzést, hogy ennek vagy annak a lánynak, nőnek “csak a pénzem kellett”. Meg, hogy a pénzt nézik a nők, amikor választanak.
Nos, ez nem így van. Még ha így van, akkor sem így van.
Egy nő valóban, ideig-óráig félre tudja tenni természetes ösztöneit és azokat felülírva az egzisztencia alapján dönt. De hosszú távon nem tudja, ezért vagy vége szakad a kapcsolatnak, vagy másképp oldja meg.
És uraim, épp ez a szerencse. Ha véget ér a kapcsolat, akkor is sokat kaptál, hiszen addig tartott, ameddig, mert te is élvezted, te is kaptál. Ha pedig más úton oldja meg, az azt jelenti, hogy még mindig tudsz adni valamit, amiért melletted van.
És ezért nem kell megvetni a nőt, nem kell háborogni. Persze felül lehet írni mesterséges társadalmi erkölccsel és önző birtoklási vággyal, de ha elfogadod olyannak, amilyen, akkor mindketten sokkal boldogabbak lesztek. A nőnek ugyanis természetes ösztöne a biztonságra való törekvés. És épp a te érdekedben ilyen. Alapvető számára, hogy gyermekét, gyermekedet gondozza, felnevelje, tanítsa, mindent megadjon neki, amire a boldog gyermekkorhoz szükséget érez. Ezt pedig csak biztonságban teheti meg. Bármennyire is elmaradott gondolkodásnak tűnik, a legtöbb nő erre vágyik, ami persze nem jelenti azt, hogy ne vágyna arra, hogy a világban is megállja a helyét, hogy ne akarna érvényesülni, ne akarna karriert építeni. Persze, ha a nők többsége már inkább választja a karriert a család helyett, akkor az a társadalom hanyatlásnak indul. Tehát a nőnek igenis fontos, hogy olyan férfit válasszon, aki mellett biztonságban érezheti magát. Ez az őskorban a nagyobb bunkót jelentette, az ókorban a több katonát, a középkorban a nagyobb földet és erősebb várat, és ma bizony a márkásabb kocsit, a nagyobb házat, a magasabb jövedelmet. Mert bizony jól esik, ha a kedvedért télvíz idején felvett miniszoknyában egy fűtött kocsiülésre tud leülni.
Tehát, ha egy nő értékeli az anyagi lehetőségeidet, akkor légy büszke rá, mert azt jelzi, hogy jó férfianyag vagy. Kivéve persze, ha apuci munkájából vett kocsival villogsz. Az csak tinikorban menő. Mert ha valódi pasi vagy, akkor tudod élvezni a teremtésed gyümölcsét. Élvezheted bátran, ha egy nő értékeli azt, amit elértél, és nem kell fanyalogni, hogy csak a pénzemért szeret. Mert az igazi nő nem csak azért szeret. Szeret, és élvezi, hogy van. És bizony annak meglátása, hogy mennyire intelligens a nő, mennyire nem lát benned mást csak a pénzt, az is a “jópasiság”ismérve. Mert ha meglátod, akkor már Te döntesz. Megteheted, hogy nyugodt szívvel élvezed, hogy a pénzedést szeret, ha felvállalod. Az is lehet egy jó kapcsolat alapja, hogy élvezed, ahogy vigyázol rá, ahogy gondoskodsz róla. Ha szereted, nem mindegy? Mert ha megkapja azt, amire szüksége van, akkor egy sokkal mélyebb kapcsolat is kialakulhat, mint ami egy esetleges két napos fellángoló szerelemből lenne.  Minden tőled függ, hogy mit akarsz, és hogyan tudod megélni a természetes férfiszerepedet. Mert hát ez a férfi természetes ösztöne. A védelmezés a külvilággal szembe, a biztos támasz a család számára, még ha a társadalmi divaterkölcsök ezt képesek is felülírni.
Ja, és ha fennhangon akarsz dühöngeni, hogy téged csak a pénzedést szeretnek, akkor tedd. Épp csak tudd, ez nem panasz, hanem dicsekvés. De ebben is tökéletesem megélheted magad, ha erre van épp szükséged. Sok nő fel fog erre figyelni, és lehet épp ez lesz egy szép kapcsolat kezdete. Ha tudod mindezt, akkor a döntés a tied, hogy neked mi a jó. Itt kezdődik a tudatosság.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!