Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
ErotiTka

Erotitka 2. folyt. köv…

–         Ezt nem mondod komolyan! Így menjek le?
–         Persze, ez nagyon erotikus.
–         Igaz, de eléggé közhelyes. Bár legtöbbször gésagolyókkal szokták eljátszani, vagy csak egyszerűen bugyi nélkül.
–         Majd lesz olyan is. Bár a bugyi nélkül már megvolt Balin, a gésagolyókat viszont, későbbre tartogattam. Mint ahogy a megkötözést is.
Iza Kylord arcát kutatta, hogy mennyire beszél komolyan, de nem tudta leolvasni.
–         Mondtam, hogy a szeretkezés minden titkára megtanítlak.
–         Igen, mondtad, de nem hittem, hogy a mindenbe ennyi minden beletartozik.
–         Hát akkor még fogok neked meglepetést okozni. Hm. Ez épp jó lesz.
Kylord kiválasztott egy hófehér, rövid, rakott aljú muszlinruhát, és Izának nyújtotta.
–         Ez még attól is fellebben, ha levegőt veszek!
–         Jól látod a lényeget – folytatta a vigyorgást Kylord.

Iza felvette a ruhát. Boldog volt, mert Kylordot annak látta. Nem érdekelte meddig tart ez a csoda, csak fürdött a szerelme figyelmében és csodálatában. A férfi is úgy érezte, megtalálta a nőt, aki örök játszótársa tud lenni, akit úgy irányíthat, úgy formálhat, hogy az mindkettejüknek örömöt adjon, mégis képes megőrizni egyéniségét, saját akaratát. Nem puszta báb, hanem igazi partnere az egymás felfedezésében.
Ő maga, könnyű, lenvászon, lábszárközépig érő halásznadrágot, és szolidaritásból szintén fehér, de galléros pamutpólót vett a vacsorához.
–         Előre megyek, látni akarom, ahogy levonulsz a lépcsőn, és látni akarom az igazgató úr és a felesége arcát is közben, ha nem bánod.
–         Semmit sem bánok, ami neked örömet okoz.
Kylord csakugyan lement köszönteni és leültetni a vendégeit, míg maga úgy helyezkedett, hogy szemben üljön a lépcsővel, ahol Izának le kellett jönnie. Azt a tervét, azonban, hogy a vendégei arcát is figyeli, nem tudta megvalósítani, mert bizony feltámadt egy kis koraesti szellő, aminek az lett a következménye, hogy Alaiza minden egyes lépésénél, ahogy a tűsarkokon letipegett a lépcsőn, megbillent a szoknyája. A még izzó nap fényében láthatóan megcsillant a kis ékszer, amit így már nem is annyira alatta viselt. A látvány annyira lenyűgözte, hogy teljesen belefeledkezett. Iza tökéletes természetességgel jött le. Csak magában mulatott az igazgató zavarán, aki azt hitte, Iza nem veszi észre a szoknyájával történő kis baleseteket.
–         A mi hősünk, Miss. Alaiza Brennwool[1], azaz nem, bocsánat, Miss. Brennwood. A szépséged teljesen összezavar.
A nyelvi tréfától az igazgatóék még jobban zavarba jöttek, amit Kylord felettébb élvezett. Iza már kezdett is rá haragudni, de csak egy kicsit, aminek következtében kitüntető figyelmességgel ellensúlyozta Kylord szemtelenségét. A férfi észrevette, de most olyan boldog volt, hogy semmi sem tudta elrontani a jókedvét. Alaiza egy komolyabb pillantására azonban összeszedte magát, és a vacsora további részében valóban azzal foglalkoztak, amiért jöttek. Megvitatták az új eljárásokat, amit az előző évben kipróbáltak, elemezték a kapott eredményeket, megtervezték a következő év fő irányvonalait. Azt viszont már nem tudta megállni Kylord, hogy egyszer-kétszer meg ne emelje Iza szoknyáját, és meg ne simogassa titokban az asztal alatt az ékszert és környékét.

[1] A wool jelentése többek közt női fanszőrzet.

–         Azt hiszem, eredményes este volt. Jane majd készít egy kis összefoglalót a jegyzetei alapján, amit elküld mindkettőnknek. Viszont már túl késő van hajóval visszatérni, kérem, maradjanak éjszakára. Margrette mindenről gondoskodik.
–         Köszönjük, Mr. Grand. Valóban nagyon tanulságos este volt. Miss. Brennwood!
–         Igazgató Úr! Asszonyom! Köszönöm a társaságukat.
–         Jó éjt!
–         Jó éjszakát!

     Kylord alig várta, hogy végre belépjenek az ajtón. Ekkor kézen fogva Alaizát, visszavitte a lépcső tetejére. Ott megcsókolta, és mélyen magába szívta azt a különleges illatot, melyet ma estére választott Iza. Már a vacsora alatt is érezte, hogy míg ő a vendégeket fogadta, a lány még visszament a szobába, és egy különleges, keleties ihletésű, igazi, varázslatosan buja parfümöt tett magára, de rendkívül óvatosan. Nem akarta, hogy a túl erős aroma zavarja a vendégeket. Ugyanakkor Kylordnak is jelzett vele, hogy élvezi a legújabb erotikus játékát.
     Margrette ezt is tökélyre fejlesztette, így Iza a világ szinte összes minőségi parfümjét végigpróbálhatta a szigeten, mert mindből talált egy üveggel a gardrób erre a célra tervezett szekrényében. Margrette témák szerint válogatta össze, rövid leírással és összetételjegyzékkel mind fej, szív és alapillat szerint csoportosítva. Iza leginkább a lágy, elegánsan nőies, finoman könnyed, virágos illatokat kedvelte, bár néha, főleg reggeli órákban előszeretettel használta a friss, vizesebb, zöld és gyümölcsös illatokat is. Ezért is lepte meg most Kylordot ez az édesen fűszeres, érzéki, tömény orientális illat. Kissé beleszédülve húzta le róla a ruhát, majd eredeti tervéhez visszatérve, határozottan szaladt le a lépcső aljára.
–         Szeretném újra látni, ahogy lejössz. Lélegzetelállító vagy.
     Alaiza egyik tenyerét a hűvös márványkorlátra téve lassú léptekkel, mintha csak estélyi ruha aljára vigyázna, levonult a lépcsőn. Lent az izzó tekintetű Kylord várta, akinek hullámos haja most kissé ziláltan bukott előre, izmai vonalát a vékony pamutanyag sem rejtette el. Még ahogy formás, mégis férfias lábai kibukkantak a térd alatti nadrágból, az is vágyat ébresztett. Alaiza ellenállhatatlanul vonzónak látta a testére éhes férfit. Alig várta, hogy leérjen hozzá, megérintse, tenyerét végighúzhassa mellkasán, vállain.
–         Állj meg egy kicsit! – mondta Kylord, mikor már csak öt lépcső maradt hátra.
     Csodálta álmai asszonyát, miközben lassan kibújt az ingéből, és kilépett a nadrágjából is. Iza azt érezte, hogy nem tud itt állni tovább, oda kell mennie, gyengéden beleharapnia a nyakába, megcsókolni és megérinteni. Szájába venni vágyának izgató tárgyát, érezni, ahogy megduzzad, önálló életre kel az érintése nyomán. De Kylordnak erre már nem volt szüksége. Ahogy Alaiza tekintetét követte, máris felágaskodott tettrekészsége. Alaiza felé nyújtotta a kezét, és segített neki az utolsó lépcsőfokok megtételében.

Előző rész: http://erotitka.cafeblog.hu/2014/12/11/erotitka-regenyreszlet-1/

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Mária Juhász Kormányosné says:

    Hol kapható-egyáltalán kaphaató-e már Árgilus Ilama Erotitka többi kötete. Köszönöm a választ.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!