Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
ErotiTka

A párom mindig csak ugyanúgy akarja…

sex változás erotitkaHiába szeretnél némi változatosságot? Kipróbálni más pózokat is? Némi fantáziát vinni a szeretkezésbe, de bárhogy is próbálkozol, a vége mindig csak az? Mindig ugyanúgy, ugyanabban a testhelyzetben találod magad, és a teremtés koronája ugyanazokkal a mozdulatokkal ugyanott elégül ki?

Ha szeretnél változtatni, ha szeretettel, megértéssel akarod feloldani ezt a különbséget kettőtök között, akkor elsősorban értened kell a probléma gyökerét. Sok férfit érint, nem a te párodban a hiba, egyszerűen így működnek. A társadalom a férfiakat a teljesítményük alapján ítéli meg. Legyen az vagyon, vagy szexuális teljesítmény. Ők maguknak is fontos mérce. Bizony minden férfiban ott a feszültség, a félelem attól, hogy egyszer csak nem sikerül, hiszen ők nem tudják tudatosan befolyásolni az izgalmi állapotot. Ha nincs inger, nincs vágy, vagy bármi, ami nem is tőlük függ megakadályozza őket és nem működik a szerkezet, akkor azt személyes kudarcként élik meg. Ezért különösen nagy élmény számukra az első, vagy néha nem az első, de mindenképp az az alkalom, amikor kifejezetten sikeresnek érezhették magukat. Az elme minden információt rögzít. Különösen azokban a pillanatokban, amelyek érzelmileg erőteljesek. Rögzíti a siker körülményeit, és ezeknek a körülményeknek a megléte biztonsággal tölti el. Ezért később is az adott helyzetben, az adott pózban érzi magát biztonságban. Úgy már volt sikere, és most biztonságra játszik.

Ha ezt tudod, akkor meg tudod teremteni számára a feloldást, azt a légkört, ami egy másik módszerhez is hozzáköti a siker élményét. Ehhez persze muszáj kommunikálni. Jelezned kell neki, hogy egy-egy mozdulata jól esett. „Ezt még egyszer, kérlek, ez annyira izgató…” Amikor ezt csinálod, az nekem különösen jó, mert közben…” „Itt most, ebben a pozícióban érintettél egy olyan pontot, amit a többiben nem, ez csodálatos érzés volt…”, „Ezt most nagyon jól csinálod, eddig hol rejtegetted ezt a tehetséged…”
Ha ügyes vagy, nem a saját igényeidet fogalmazod meg a változásra. Az azt jelenti a számára, hogy eddig nem volt elég jó, és ezzel csak tovább erősíted a ragaszkodást a megszokotthoz. De ha biztonságban vezeted és engeded, hogy új, képességeket fedezzen fel önmagában, akkor előbújik természetes felfedező ösztöne, hiszen ez is alapvető tulajdonsága a férfinak. Hidd el, ha magabiztos lehet, akkor képes hihetetlen szenvedéllyel belevetni magát a kísérletezésbe, a tested egyre több irányú megismerésébe.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!